maanantai 30. joulukuuta 2013

Pari faktaa

Nyt on pakko tulla kirjottelemaan pari faktaa kun oon kieltämättä aika raivoissani. Minulle on tullut kommentteja että Viola olisi isokokoinen/pulska jne. Tällaiseen anonyymien kirjotteluun ajattelin puuttua heti, koska Viola ei ole isokokoinen/pulska eikä mikään muukaan mikä viittaa lihavaan! Viola on kasvava lapsi, jolla on lapsen pyöreyttä. Violan kasvu on normaalia! Viola syntyi normaalikokoisena ja on kasvanut normaalikokoisena.

1v neuvola
Pituus: 76,5cm
Paino: 10940g
Päänympärys: 46,5cm

Iloinen, touhukas tyttö. Oppi kävelemään viikonloppuna, sanoo ensimmäisiä sanoja: äiti, ei. Kuulo normaali, näkö normaali, iho siisti. Kasvu hyvää.

Mua niin ärsyttää että viatonta lasta haukutaan. Lapsi ei ole tehnyt yhtään mitään. Yleensä mä annan tällaiset asiat olla, mutta nyt oli sellainen asia että oli pakko puuttua. 

12 kommenttia:

  1. Meillä paino poika kans 10kg 1v neuvolassa, mikä on ihan normaalipaino ton ikäselle! Ja mun mielestä on niiiin törkeetä haukkua lasta lihavaks, pyöreeks tms. koska ne on LAPSIA!!! Pisti kiehuun sun puolesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja on niitä painavampiaki lapsia vuoden iässä. Ei minunkaa mielestä sais haukkua, se on niin väärin.

      Kiitos kommentistasi :)

      Poista
  2. Anonyymien haukkumiseen kannattaa suhtautua niin, että jollain on niin paha olo, että purkaa sen netissä kirjoitteluun. Aina on ihmisiä jotka vinkuu ja valittaa asioista joista ne ei oikeasti tiedä. On raukkamaista arvostella toisen lasta nimettömänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäpä sen sanoit. :/ On se vaa niin surullista että pitää tulla toisten lapsia haukkumaan nimettömänä.

      Poista
  3. Anonyymien kirjoittelut voi suoraan laittaa roskakoriin ja mielestä pois. Jos ei ihminen uskalla omalla nimellään mielipidettään kertoa, se kertoo kirjoittajasta itsestään paljon. Raukkamainen on sana mikä sellaisesta tulee mieleen. Niillä on oma elämä niin tylsää, että pitää sitten yrittää päteä jollain tavoin. Anna sellasten kirjotusten olla ja unohda. Pieni Viola on juuri sopivan kokoinen ja kasvaa sopivasti.

    VastaaPoista
  4. Meillä poika 1v neuvolassa(joka oli 1v1kk neuvola) oli 82cm pitkä ja paino noin 12kg. Ihteä vähän hirvitti kun oli kasvanut taas niin hirveästi, mutta kuulemma normaalisti kasvaa hänkin, tasaisesti ja omilla käyrillään mennyt kokoajan, kuten tuohonkin saakka. Ainut asia mitä neuvolassa on ihmetelty, on se, että miten ihmeessä poika kasvaa niin nopeasti pituutta verrattuna meihin vanhempiin. :D

    Nyt on edessä tammikuussa 1v5kk iässä seuraava neuvola (eli 1½v neuvola) ja veikkaan että pituudeksi 85-86cm ja painoksi jotain 12,5-13kg väliltä.Poikamme käyttää myös tällä hetkellä 24 numeron kenkiä. :)

    http://live-enjoy-and-love2.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jo on teillä nopeasti kasvava poika =) Violakin menee ihan omilla käyrillään ja neuvolasta on vaan sanottu että kasvaa hienosti tasaisesti.

      Kiitos kommentistasi :) Ja blogilinkistäsi.

      Poista
  5. Eihän toi tytsy mikään lihava oo! Juur sopiva niinkuin kaikki omalla tavallaan :) . Nyt on kyl kommentoinu anonyymi typerästi...

    Ja sitäpaitsi ei kuvien perusteella voi sanoa ketään lihavaksi/laihaksi jne, oli sitten lapsi/nainen/mies/koira koska se riippuu niin paljon kuvakulmasta.
    Sitäkun ihmiset ei aina ajattele.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sinäpä sen sanoit. Kuvien perusteella ei ketään pitäisi tuomita. Olet oikeassa :)

      Kiitos kommentistasi :)

      Poista
  6. Mä en ymmärrä miks lapsille pitäisi pienestä asti opettaaa se malli että vain laiha ja pieni kelpaa. Jos lapsi syö normaalia ruokaa, maitoa ym. eikä mäkki safkaa niin lapsi ei ole koskaan liian lihava! Inhottavaa tuollainen ajattelutapa, älä välitä sun lapsi on aivan ihana ja juuri oikean kokoinen!:)<3

    VastaaPoista
  7. Meillä tyttö paino 1v neuvolassa tasan 11kg. Eikä todellakaan ole,mikää lihava tai pyöreä. Jokainen kasvaa omaa tahtia eikä sitä tarvii arvostella kenenkään! Viola on normaali kokoinen tyttö! Taitaa haukkujalla olla omia ongelmia!

    VastaaPoista